Strategiekeuze

Home Waar wij goed in zijn Strategiekeuze

Veel ondernemers vinden het lastig om strategische keuzes te maken, met als gevolg dat zij aan veel dingen aandacht moeten besteden en nergens in excelleren. "Stuck in the middle" noemen wij dat. Met strategiekeuze dagen wij jou uit om uit verschillende strategische opties een weloverwogen strategiekeuze te maken, zodat jij écht kunt gaan groeien.

  • Wij faciliteren strategiesessies waarbij we eerst alle mogelijke strategische opties inventariseren en vervolgens tot één keuze reduceren.
  • Ontdek wat de voor- en nadelen van verschillende strategische opties zijn.
  • Creëer focus zodat jij jouw middelen efficiënter kunt inzetten.
  • Een goede strategiekeuze vereist een recent uitgevoerd Marktonderzoek.
Waar wij goed in zijn: Strategiekeuze
Met Strategiekeuze dagen wij jou uit om daadwerkelijk keuzes te maken.

"Management is efficiency in climbing the ladder of success; leadership determines whether the ladder is leaning against the right wall."

Stephen Covey

Succes is een keuze

Er zijn verschillende strategieën om een bedrijf te laten groeien. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om meer producten aan dezelfde doelgroep te verkopen, nieuwe producten te ontwikkelen of nieuwe markten te betreden. Je kunt er ook voor kiezen om een andere onderneming over te nemen. Maar hoe weet je nu welke strategische optie het beste past bij de markt, doelstellingen en vaardigheden van jouw bedrijf?

Wij kunnen jou helpen met dit keuzeproces door strategiesessies te faciliteren, inspiratie te geven voor verschillende strategische opties en/of jou een advies te geven over de meest geschikte strategische optie voor jouw bedrijf. Daarbij zijn wij zeer flexibel, maar zullen wij jou altijd uitdagen om daadwerkelijk keuzes te maken.

Voor Challengers met ambitie

Onze dienstverlening richt zich op Challengers met een omzet vanaf € 1.000.000 die de ambitie hebben om gevestigde markten op te schudden.

Deel deze pagina met anderen

"We hebben flink gebrainstormd samen wat tot een duidelijke focus heeft geleid in het bepalen van de strategie voor de komende jaren."

Martijn Peeters, CEO Camptoo